Payitaht Adülhamid 131. bölüm fragman yayınlandı! Payitaht Adülhamid 130. son bölüm nefes kesti

Payitaht Adülhamid 130. bölümü TRT 1'de yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hakan Boyav gibi isimler yer alıyor. Mason Paşa'nın kim olduğuna dair deliller toplanmaya devam ediliyor. Saliha ve Naime cephesinde savaş sürerken Abdülhamid, Manyas'ı dikkatlice takip ediyor. Payitaht Adülhamid 131. bölüm fragman yayınlandı. Payitaht Adülhamid 130. bölümü...

Payitaht Adülhamid 130. bölümü ile ekrana geldi. TRT 1'in ilgi ile takip edilen dizisi Payitaht Adülhamid 130. bölümde Mason Paşa'nın kim olduğuna yönelik aramalar devam ediyor. Abdülhamid ve Tahsin Paşa arasında yaşanan duygu dolu anlar ekran başındaki izleyiciler derinden etkileyecek gibi görünüyor. Merakla beklenen Payitaht Adülhamid 131. bölüm fragman yayınlandı. 

PAYİTAHT ADÜLHAMİD 131. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

PAYİTAHT ADÜLHAMİD 130. BÖLÜM ÖZETİ!

Sadrazam Paşa’nın Manyas’ı kaçırması ile ‘Mason Paşa kim?’ sorusu yeniden gündeme gelir. Abdülhamid, Manyas’ın derin planını dikkatle takip ederken, Mahmut Paşa ise konağında bir sürprizle karşılaşır. Karşısına çıkan zorluklara rağmen Eşref Aziz ise Karekin’in peşini bırakmaz.

PAYİTAHT ADÜLHAMİD 130. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Saliha kendine sarayda yer bulmaya çalışırken, Naime de onu göndermenin yollarını arar.

Aliye bir taraftan Naime’ye dost görünürken bir taraftan da kuyusunu kazar. Saliha’nın verdiği davete gelen misafir herkesi şaşırtır.