Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid 134. bölüm izleme linki!

Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı aramalarda yer aldı. Her cuma TRT 1'de ekrana gelen dizinin yeni bölümleri izleyenler tarafından takip ediliyor. Bülent İnal'ın başrolünde yer aldığı dizinin Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Osmanlı Devlet'inde yaşanan sorunları senaryolaştırarak anlatan dizi Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid 134. bölüm izleme linki!

Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayınlanıyor. TRT 1'in sevilen tarih dizisinde yaşanan olaylar seyirciyi ekrana kilitliyor. Bu akşam Payitaht Abdülhamid 134. bölümde Girit Osmanlı topraklarından ayrılıyor. Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar... 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 135. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Payitaht Abdülhamid 135. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman gelince haberimize eklenecektir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 134. BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 134. BÖLÜM ÖZETİ

Kırım Türklerini kurtarmak için Rus filosunun boğazdan geçişine müsaade eden Abdülhamid, meselenin gizlilik içinde sonuçlanmasını ister. Hechler ise gücünü Selanik Mason Locası ile birleştirerek planın ifşa olmasını sağlamaya çalışır. Oğlu Ali Osman’ın kimin elinde olduğunu bilmeyen Eşref Aziz, ona ulaşmak için her yolu dener.

Naime ve Aliye bu kez Saliha Sultan’ı saraydan göndermek için tehlikeli bir yol seçerler. Stefano da onlara yardım edecektir. Naime, annesi Bidar Sultan’ın kaderini Saliha’ya yaşatmaya çalışırken Stefano da kendi tertibini yapar. Bu tertiple Abdülhamid hem kızını, hem Saliha Sultan’ı kaybedecektir.