Paul Walker kimdir, kaç yaşında, ne zaman öldü? Paul Walker ölüm nedeni nedir, kaç yılında öldü, eşi çocukları kim?

Paul Walker, kızı 22 yaşındaki model Meadow Walker'in Instagram'da paylaştığı düğün fotoğrafları ile birlikte gündeme geldi. Amerikalı aktör Vin Diesel, trafik kazasında hayatını kaybeden meslektaşı Paul Walker'ın kızının düğünde çektiği fotoğraf sosyal medya üzerinden çok konuşuldu. Söz konusu bu resim üzerine internet aramalarında ''Paul Walker kimdir, kaç yaşında, ne zaman öldü? Paul Walker ölüm nedeni nedir, kaç yılında öldü, eşi çocukları kim?'' soruların yanıtları merak konusu oldu.

Paul Walker, ana karakterlerden birini oynadığı "Hızlı ve Öfkeli" dizisindeki çekimler sayesinde tüm dünyada ün kazanmıştı. Yapımcılar elbette Paul'ü davet ederek birkaç bölüm daha çekmeyi planladıklarını belirtmişlerdi. Ancak Kasım 2013'te Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimlerinin ortasında dünya bir ünlünün trajik ölümünü öğrendi. İronik olarak, Paul Walker bir araba kazasında öldü. Yıllar sonra Hızlı ve Öfkeli'nin ekibininde yer aldığı kızı Meadow Walker'ın düğün töreninde gündeme geldi. Ünlü aktör Paul Walker'in hayatı, kariyeri ve ölüm nedeni ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Oyuncu Paul Walker'ın kızı Meadow Walker, aktör Louis Thornton-Allan ile evlendi. Amerikalı aktör Vin Diesel, trafik kazasında hayatını kaybeden meslektaşı Paul Walker'ın kızını düğün salonuna götürürken çekilen resim instagramda büyük beğeni topladı. 22 yaşındaki model Meadow Walker ve aktör Louis Thornton-Allan'ın mütevazı düğün töreni bir ay önce Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşmişti.

Meadow, Instagram'da fotoğraflar paylaştı. Takipçiler ise yorumlarda yeni evlenen çifti en iyi dilekleriyle tebrik etti. Etkinlikte ayrıca Hızlı ve Öfkeli filmindeki Mia rolüyle tanınan Jordana Brewster da yer aldı.

Görüntüler, Walker ailesinin yakın arkadaşı ve Meadow'un vaftiz babası Vin Diesel'in geline sunağa eşlik ettiğini gösteriyor.

PAUL WALKER NE ZAMAN VE NASIL ÖLDÜ?

Amerikalı sinema oyuncusu ve Hızlı ve Öfkeli film yıldızı Paul Walker, 2013 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde bir trafik kazasında öldü.

PAUL WALKER ÖLDÜĞÜNDE KAÇ YAŞINDAYDI?

Paul Walker 30 Kasım 2013'te bir trafik kazasında öldü.

Ünlü Aktör Paul Walker, trafik kazasında hayatını kaybederken 40 yaşındaydı.

Aktörün ölümünden iki yıl sonra kızı Meadow Walker, Los Angeles mahkemesinde otomobil şirketi Porsche'ye dava açtı. Kaza anında babasının yolcu koltuğunda olduğu Carrera GT modelinin ölümcül sonuçlara yol açan kusurları olduğuna inanıyordu. Aynı zamanda, mahkeme daha önce kaza anında Walker'ın araba kullanan arkadaşının hız sınırını ciddi şekilde aştığını tespit etti.

PAUL WALKER KİMDİR?

Paul William Walker IV (Paul William Walker IV) 12 Eylül 1973'te Glendale, California'da (ABD) doğdu. İş adamı Paul Walker III ve eski model Cheryl'in en büyük oğludur. Paul'un iki küçük erkek kardeşi ve iki küçük kız kardeşi var.

1973 doğumlu Amerikalı sinema oyuncusu. Glendale'de büyüyen Walker, ilk önce Alfred Nobel Okulu'na ardından Foreman Lisesi'ne devam etti.1991'de mezun olmasının ardından deniz biyolojisi okudu.

Paul'ün oyunculuk kariyeri erken çocukluk döneminde 1975'te bir televizyon reklamıyla başladı. Yaşı ilerledikçe çeşitli televizyon programlarında ve reklamlarda görünmeye devam etti.

1987'de Walker, korku komedi filmi Monster in the Closet'ta ilk film rolünü oynadı.

Bunu hem filmlerde hem de televizyon dizilerinde başka roller izledi ("Charles sorumlu", "Evin patronu kim?", "Genç ve cesur").

Oyunculuğa ek olarak, Paul aktif olarak sporla uğraştı ve çeşitli yarışmalarda yer aldı. 2001'de Walker, Hızlı ve Öfkeli'de ilk büyük rolünü oynadı. Buradaki neredeyse tüm araba stuntlarını kendisi yaptı. Bu resmin başarısı sayesinde, Paul Walker sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü değil. Yıl sonunda Vin Diesel ile birlikte "2002'nin En İyi Ekran İkilisi" kategorisinde MTV ödülü aldı.

Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli'de Vin Diesel ile yaptığı düet için MTV ödülünün yanı sıra 2000 yılında Genç Hollywood Ödülü'nü ve yine 2001 Genç Hollywood Ödülü ve Hollywood Film Festivali Ödülü'nü aldı.

Paul Walker ayrıca müzik videolarında rol aldı, beyaz köpekbalıkları üzerine bir National Geographic belgeseline ev sahipliği yaptı ve 2011'de Coty Prestige'in Davidoff Cool Water for Men'in yüzü oldu.

Eskiden modellik yapan aktör 2001 yapımı "Hızlı ve Öfkeli" (Fast and Furious) filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle müthiş bir üne kavuşmuştur. Kendisinden küçük Caleb ve Cody adında iki erkek kardeşi ve Ashlie adında bir kız kardeşi ve Meadow Rain isimli bir kızı vardır. 30 Kasım 2013 tarihinde Kaliforniya'da arkadaşının kullandığı aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip bir ağaca çarpması sonucunda arkadaşıyla beraber hayatını kaybetmiştir