MasterChef Sedat Yaman kaç yaşında, nereli? Pasta Şefi Sedat Yaman kimdir?

MasterChef Türkiye'de dün akşam Masterclass ve veda gecesi heyecanı yaşandı. İlk olarak 16 yarışmacıya da Pasta Şefi Sedat Yaman tarafından çikolata Masterclass'ı verdi. Sedat Yaman, geçtiğimiz yıl pasta Masterclass'ı vermişti. Masterclass'ı kazanan yarışmacı bir gün boyunca Sedat Yaman'dan workshop kazandı. Peki MasterChef Sedat Yaman kimdir, kaç yaşında?

Pasta Şefi Sedat Yaman, Mehmet Şef ile birlikte bu akşam MasterChef Türkiye'de yarışmacılara çikolata Masterclass'ı verdi. Masterclass ve eleme heyecanının bir arada yayınlanacağı bölümde, ilk 16 yarışmacı Sedat Şef'ten çikolata dekoru eğitimi aldı. Masterclass'ı kazanan yarışmacı ise bir gün boyunca workshop ödülünün sahibi oldu...

SEDAT YAMAN KİMDİR?

Sedat Yaman, Türk Mutfak Ekibi Pastacılık Şefidir. Sedat Yaman, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in pastacı şefi olarak çalışıyor.

Sedat Yaman, Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi mezunu. İlk olarak butik pastanelerde çalışan şef, okuldaki zorunlu stajlarını 5 yıldızlı otellerde yapmanın ardından bu alan ona daha cazip gelmiş ve otellerde çalışmaya karar verdi. Mezun olduktan sonra İstanbul’da çeşitli restoranlarda çalıştıktan sonra Çırağan Sarayı Kempinski’ de çalıştı. Daha sonra Divan, Ağaoğlu My City, Titanic gibi otellerde de görev almanın ardından Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de çalışmaya başladı.

İş hayatı dışında yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara katılarak madalyalar aldı.