Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Parker filmi konusu nedir?

Parker filmi bu akşam Star Tv ekranlarında saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. Aksiyon türündeki film izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Taylor Hackford'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Parker filmine dair araştırmalar da hız kazandı. Parker filmi konusu nedir? Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Parker filmine dair tüm detaylar..

Bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Parker filmine dair araştırmalar hız kazandı. Aksiyon türündeki film izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Parker filminin yönetmen koltuğunda Taylor Hackford oturuyor. Parker filmi konusu nedir? Parker filmi oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları da merak ediliyor. İşte tüm merak edilenler..

PARKER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Parker (Jason Statham) kişisel ahlak kuralları olan profesyonel bir hırsızdır. Bu kurallardan bazıları şunlardır: Hırsızlığın altından kalkamayacak insanlardan hiçbir şey çalma, hak etmeyen insanlara acı çektirme. Ancak son soygununda, ekibi onu aldatır ve parasını çalarak onu ölüme terk eder. Eski çalışma arkadaşlarının böyle bir şey yaptıklarına pişman olmasını sağlamak isteyen Parker onları zengin ve ünlülerin oyun alanı olan ve ekiptekilerin en büyük soygunu yapmayı planladıkları Palm Beach'e kadar takip eder. Zengin bir Teksaslı kılığına giren Parker yanına bilgili birini alır: Leslie (Jennifer Lopez). Leslie maddi sıkıntı yaşayan ama güzel, akıllı ve hırslı bir kadındır.

PARKER FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Parker filminin oyuncu kadrosunda; Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis ve Clifton Collins gibi isimler yer alıyor.