Paris Hilton'dan dikkat çeken açıklama: Beni ben olduğum için seviyor

Yatılı okulda kaldığı dönemde yaşadığı istismar olayını anlatmasıyla gündeme bomba gibi düşen Paris Hilton, yaşadıklarının hayatını nasıl etkilediği hakkında ilk kez konuştu. Hilton, 'Geçmişteki travma ilişkilerimi etkilese de nişanlım beni ben olduğum için seviyor' ifadelerini kullandı.

90'lı yıllarda yatılı okulda kalan ve istismara uğradığını itiraf eden dünyaca ünlü sosyetik isim Paris Hilton, başından geçenlerin hayatına nasıl etki ettiğini anlattı.

Hilton, 'Yatılı okulda yaşadığım cehennem sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu bende kabuslara ve TSSB'ye yol açtı. Bu, bugün bile ilişkilerimi etkiliyor. Sıkıntılı durumdaki gençlerin ihtiyacını karşılayan koca bir endüstri var ancak bu okullarda sıklıkla insanlık dışı muamele söz konusu ve sorumlu tutulmaları gerekiyor.

Ben bu çocuklara inanılmasını ve desteklendiklerini hissetmelerini istiyorum, böylece hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz.' ifadelerini kullandı.

Nişanlısı ile olan ilişkisi hakkında da konuşan Hilton, 'Renkli bir flört geçmişine sahip olduğum sır değil. Ama Carter bana saygı duyuyor ve hiçbir şey beklemeden beni ben olduğum için seviyor. Buna daha önce hiç sahip olmadım'