46. Altın Kelebek Ödül Töreni hangi kanalda yayınlanacak? Pantene Altın Kelebek ne zaman, saat kaçta?

Pantene Altın Kelebek ödülleri için geri sayım başladı. Ertelenen 46. Altın Kelebek Ödülleri bu yıl farklı bir konseptle gerçekleşecek. Çağla Şikel ve Cem Davran'ın sunumuyla ekrana gelecek törende kazananlar, ödüllerine evlerinde, ofislerinde kavuşacaklar. Bu yıl ödül töreni düzenlenmeyecek. İşte tüm detaylar..

Televizyon ve müzik dünyasından başarılı isimlerin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yıl boyunca yetenekleri ve başarılarıyla ses getiren isimler halkın oyları ile kazandıkları ödüllerine kavuşacaklar. Ertelenen 46. Altın Kelebek Ödülleri bu yıl farklı bir konseptle gerçekleşecek. Törende kazananlar, ödüllerine evlerinde, ofislerinde kavuşacaklar.  

46. Pantene Altın Kelebek adayları isim listesi! Altın Kelebek 2020 adayları kimler?

PANTENE ALTIN KELEBEK NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 5 Temmuz 2020 Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ NEDİR?

Altın Kelebek Ödülleri, Hürriyet Kelebek tarafından 1972'den bu yana Türkiye'de dağıtılan müzik ve televizyon ödülleri. Ödüllerin verileceği kişiler Hürriyet ve Kelebek eki okurlarının oylarıyla seçilmektedir. Ödül töreni Kanal D ve Teve2'den canlı olarak yayınlanmaktadır.

YILDIZI PARLAYANLAR

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde bu yıl, rol aldıkları işlerdeki başarıları ve kariyerlerinde yaşadıkları dönüşümle adlarından sıkça söz ettiren üç genç oyuncu ödül alıyor: Alina Boz, Ebru Şahin ve İlayda Alişan.

Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında? Ebru Şahin hangi dizilerde oynadı?

Alina Boz kimdir, kaç yaşında? Alina Boz hangi dizilerde oynadı?