Peri masalı gibi evlilikleri boşanma ile biten 7 ünlü çift

Koronavirüs salgını uzun zamandır hayatımızı olumsuz yönde etiklerden bu durum evlilikleri de yansıdı. Pandemi sürecini evde geçiren ünlü çiftler boşanma kararı aldı. İşte peri masalı gibi evlilikleri boşanma ile biten 7 ünlü çift...

Koronavirüs pandemisi nedeniyle tüm dünyada boşanma sayısı artarken Türkiye de bu durumdan nasibini alan ülkelerden oldu. Ünlü çiftler uzun sokağa çıkma yasaklarının geldiği dönemde arka arkaya boşanma kararı aldı.

İşte peri masalı gibi evlilikleri boşanma ile biten 7 ünlü çift...

15 ünlünün bugüne kadar görülmemiş çocukluk fotoğrafları

GÖZDE DURU - GÖKÇE BELGE

Deniz Yıldızı dizisi ile yıldızı tanınan ve ardından Beni Affet'te rol alarak popüler olan Gözde Duru, temmuz ayında beş yıldır evli olduğu Bursalı iş insanı eşi Gökçe Belge ile tek celsede boşandı.

Dünden bugüne Yaprak Dökümü oyuncularının değişimi

BENAN - ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve sunucu Ece Erken'in yasak aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından, Benan Mahmutyazıcıoğlu eşinin terk etti. İkili, İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde yapılan duruşmayla boşandı.

Estetik harikası olan 14 ünlü isim

MURAT EKEN - GİZEM ÖNEN

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programımda rol almasıyla popüler olan Murat Eken ve eşi Gizem Önen 4 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak noktaladı.

Dünyaya getirdikleri çocuklarla kendilerini klonlayan 8 ünlü

FERİT AKTUĞ - BAHAR ÖZDOĞAN

Ferit Aktuğ 9 yıllık eşi Bahar Özdoğan'dan boşanmak için nisan ayında yaptığı bir açıklamayla mahkemeye başvurduğunu söyledi. Boşanma gerekçesini 'fikir ayrılığı' olarak açıklayan ikili anlaşmalı olarak boşandı.

İSMAİL HACIOĞLU - DUYGU KUMARKİ

İsmail Hacıoğlu, kızının annesi dört yıllık eşi Duygu Kumarki ile Beykoz Adliyesi'nde yapılan duruşmayla tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Kumarki, "Karı koca olarak ayrılsak da, anne baba olarak her zaman yan yanayız" demişti.

EMRAH - SİBEL ERDOĞAN

2014 dünyaevine giren Emrah ve Sibel Kirer çiftinin evliliklerinden iki çocuğu dünyaya geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar veren ikili Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Çift, dosyaya gizlilik kararı aldırdı.

Aslışah Alkoçlar'ın estetiksiz 3 fotoğrafı

BÜLENT EMRAH PARLAK – BURCU GÖNDER

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" programı ile popüler olan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder çifti 2015 yılında evlendi. 2016 yılında kızları Lisa'yı kucağına alan çiftten Burcu Gönder, eşinin psikolojik ve ekonomik şiddetine maruz kaldığını söyleyerek boşanma davası açtı ve korunma talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne sunulan dilekçede, Bülent Emrah Parlak'ın öfke problemi olduğunu ifade eden Burcu Gönder, eşinin tektaşını dahi sattırıp, parasını elinden aldığını söyledi.