Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur ile Üç Kuruş'taki partneri Damla Makar aşk yaşıyor

MFÖ grubunun üyelerinden olan Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur özel hayatı ile gündeme geldi. Alişan Uğur'un ''Üç Kuruş'' dizisindeki partneri Damla Makar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkiliden açıklama gelmedi.

Çukur'dan sonra bir dönemin en çok izlenen yapımlarından olan Üç Kuruş dizisinin setinden de aşk çıktı. Üç Kuruş'ta hayat verdiği "Konyalı" karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur, rol arkadaşı Damla Makar'a gönlünü kaptırdı.

Dizide "Halide" karakterine hayat veren oyuncu Damla Makar ile Alişan Uğur'un dizideki aşkları gerçek oldu. İkilinin, dizinin final yapmasının ardından aşk yaşamaya başladığı öğrenildi.

BUGÜNE KADAR YAPTIĞIN EN BÜYÜK ÇILGINLIĞI AÇIKLAMIŞTI

Uğur, Habertürk'e verdiği röportajda "Bugüne kadar yaptığın en büyük çılgınlığın ne?" sorusuna "Küçük yaşta konservatuvar sınavını kazanıp annemle birlikte 14 yaşında Londra'ya taşınmak. İlk dönemler adaptasyon açısından çok zor geçmişti; tamamen apayrı bir kültür, farklı insanlar, başka yemekler, yeni bir dil, bambaşka bir eğitim biçimi, anlayacağınız her şey farklıydı. Tabi zamanla annemin de desteğiyle alıştım hepsine, ama alışma dönemi epey bir zorlu geçmişti." cevabını vermişti.