Özgür Ozan Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı olmaktan neden korktu? İlk kez anlattı

Özgür Ozan Çocuklar Duymasın'ın Selami'si ve Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı olarak hafızalara yer etti. Hem Çocuklar Duymasın'ın Selami'si hem de Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı olarak anılan Özgür Ozan, ilk başlarda yaşadığı korkuyu anlattı.

Özgür Ozan iki fenomen dizide art arda ana karakterleri oynamış ve bu rolleriyle özdeşleşmişti. Çocuklar Duymasın dizisinde dört sezon boyunca Light Selami karakterini oynayan Özgür Ozan hemen ardından da, halen devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban adındaki bir komiseri oynamaya başlamıştı. İkisi de seyirci tarafından kendisiyle özdeşleştirilen sanatçı, Hüsnü Çoban rolü için yaşadığı korkuyu TRT2'de yayınlanan Hülya Koçyiğit ile Film Gibi Hayatlar programında anlatmıştı.

ÖZGÜR OZAN'IN HÜSNÜ ÇOBAN KORKUSU

Özgür Ozan rolü aldığı zaman yaşadığı korkuyu, şu sözlerle anlattı:

"Ben de çok korktum açıkçası Selami'den sonra... Selami'yi biliyorsunuz, o zamanın tabiriyle light erkek. Taş fırın erkeği, light erkek... Hani öyle bir yeni kavram gelişmişti o dönemde. Ama şimdi bakıyorsunuz Hüsnü Çoban komiser... Eyvah dedim yani şimdi bu adamlar polis, sağda solda hırsız, terörist kovalıyorlar. Selami'nin hiç uzağından yakınından geçen bir şey değil. İnsanlara bunu nasıl inandıracağız diye çok endişelendim açıkçası. Selami komiserim diye seslenenler vardı. Hala onu unutmadan ama bunu da devam ettiren bir karaktermiş gibi..."