Özgün konserinde menajer krizi! Hayranlarına öyle bir terbiyesizlik yapıldı ki

Şarkıcı Özgün'ün konserinde menajer krizi yaşandı. Özgün ile fotoğraf çekilmek isteyen bir grup hayrana, menajeri tarafından müdahale geldi. Fotoğraf çektirilmeleri engellenen hayranlar, durumu mekan yöneticilerine bildirdi. Özgün'den de ilk açıklama geldi.

Özgün'ün geçtiğimiz hafta verdiği konserde talihsiz bir olay yaşandı. Sabah yazarı Ömer Kahraman'ın köşesinde yer verdiği habere göre; Özgün geçtiğimiz hafta sonu, bir mekanda konser verdi. Konser sonrası bir grup hayranı fotoğraf çekilmek istedi ancak sanatçının menajeri Hüseyin Öngen, grup arasında yer alan bir kişiyi fotoğraf karesinden çıkarttı.

İddiaya göre; söz konusu kişi tuvalete gitti, çıktığında ise arkadaşları, "Hadi gel fotoğraf çektiriyoruz Özgün'le" dediler. Fakat menajer, "Sen tuvalet için aşağıya inmiştin, fotoğrafa giremezsin, çık" diyerek genç kadını kovdu. Gruptakiler durumu mekan yetkilisine ilettiler.

Özgün'e olayı soran Sabah yazarı Ömer Kahraman, ünlü şarkıcının konuyla ilgili olarak şunları söylediğini belirtti:

"Böyle bir durumun olması beni her zaman üzer. Ben hayranlarım, dinleyicilerim, sevenlerimle fotoğraf çektirmekten her zaman mutlu olurum. Asıl bu sevgimiz azalırsa, benimle fotoğraf çekilmezlerse üzülürüm. O gece arkadaş grubumda olan o kız arkadaşımızdan kendi adıma özür diliyorum. Onunla buluşup sohbet etmek, bol bol fotoğraf çektirmek isterim. O kız arkadaşımız kadar ben de üzgünüm."