Özgü Kaya yeni dizi için anlaşmaya varmak üzere... Partneri için o isim düşünülüyor

Üç Kız Kardeş dizisi final yapan Özgü Kaya dinlenmeye çekildi. Güzel oyuncu Özgü Kaya yeni sezon için Güzel Aşklar Diyarı dizisiyle görüşmelere başladı. Kaya'nın rolü kabul etmesi durumunda partneri için yakışıklı oyuncunun ismi gündeme geldi.

Güzelliği ile ekranların aranılan isimlerinden olan Özgü Kaya, son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterini canlandırdı. Özgü Kaya'nın yeni bir dizi ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mahsun Kırmızıgül Kanal D için eylül sezonunda yeni dizisi "Güzel Aşklar Diyarı"nı çekecek. Merakla beklenen diziyi Kırmızıgül'ün yapım şirketi ve Fatih Aksoy'un şirketi ortak çekecek. Kapadokya'da çekilecek dizinin başrolleri için daha önce Nilsu Berfin Aktaş ve Caner Topçu'nun adı geçiyordu.

Kulislerden sızan son habere göre ise dizinin Arhan'ı için Burak Berkay Akgül, Zeynep'i için ise Özgü Kaya'yla görüşülüyor. Burak Berkay Akgül geçen sezon yine Kapadokya'da çekilen "Safir"de rol almıştı. Özgü Kaya bu sezon Kapadokya'da çekimleri başlayan Siyah Kalp dizisinden de teklif almıştı.