Özge Yağız'ın seslendirme yaptığı Yunus Çocuk filminin galası gerçekleştirildi

Ünlü oyuncu Özge Yağız'ın seslendirme yaptığı bir kaza sonucu denize düşen bebeğin balıklar tarafından büyütülmesini konu alan ''Yunus Çocuk'' filminin galası gerçekleştirildi. Galaya sevgilisi Gökberk Demirci ile katılan Özge Yağız, ''Hayatımda bir ilke 'Yunus Çocuk' filmiyle imza attım. Tadı damağımda kaldı ve devam filminde yine birlikte olacağız.'' dedi. Yağız, galada büyük ilgi gördü.

AA

Bir kaza sonucu denize düşen bebeğin balıklar tarafından büyütülmesini konu alan "Yunus Çocuk", izleyiciyle buluştu.

Türk-İran ortak yapımı filmin Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galasına çok sayıda çocuk ve yetişkin izleyicinin yanı sıra film ekibi katıldı.

Filmin seslendirmelerini, usta oyuncu ve seslendirme sanatçıları Burak Sergen, Yetkin Dikinciler, Osman Doğan, Selen Öztürk, Esra Bilgiç, Ali Nuri Türkoğlu, Rüzgar Aksoy, Atilla Şendil, Zeynep Kankonde, Uras Benlioğlu, Özge Yağız, Orçun İynemli, Ömer Faruk Çalışkan, Doğu Aytun, Didem Atlıhan, Bedia Ener, Galip Erdal, Dündar Müftüoğlu, Gökmen Bayraktar, Özgür Özdural, Bahtiyar Engin ve Altan Alkan yaptı.

Özge Yağız, "Benim için animasyon filmi seslendirmek çok heyecan vericiydi. Hayatımda bir ilke 'Yunus Çocuk' filmiyle imza attım. Tadı damağımda kaldı ve devam filminde yine birlikte olacağız. Çok emek verilerek yapılmış olan 'Yunus Çocuk' animasyon filmine herkesi davet ediyorum. Mutlaka ailece izlenmesi gerek bir film" şeklinde konuştu.

YUNUS ÇOCUK FİLMİ KONUSU

"Uçak kazası sonucu denize düşen küçük bir bebek, yunuslar tarafından bulunur. Anne yunus Nana onu yavrusu gibi, yavru Kartopu da kardeşi gibi görür. Bir yunus olduğunu sanan ve onlar gibi davranmaya çalışan çocuğun hayatı, Kartopu'nun onu su altında bulduklarını ağzından kaçırmasıyla tamamen değişir. Balıklardan farklı olduğunu hissetmesine rağmen bir türlü durumu tam olarak anlamlandıramayan Yunus Çocuk, Kartopu ve Nana'nın ailesi olmadığını öğrenince gerçek annesini merak eder ve annesini arama serüveni başlar."