Özge Yağız sonrası ortalık darmaduman... İki oyuncusunu daha kaybeden dizi çöküş moduna geçiyor!

İki oyuncusunu daha kaybeden dizi çöküş moduna geçecek. Baba dizisinde pek çok ayrılık yaşandı. Güzel oyuncu Dilara Aksüyek, dizinin 2. sezonunda yer almayacak. Dizinin sezon finali bölümünde Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra karakterinin süs havuzuna boğulması seyirciyi şok etmişti. Bu olay sonrası Özge Yağız'ın diziye veda edip etmeyeceği yeni sezonda en çok merak edilen gelişmelerden olacak. Zeynep Tuğçe Bayat ve Dilara Aksüyek'in vedası sonrası ikinci sezon bekleniyor.

2. sezona hazırlanan Baba dizisinden yeni ayrılık haberleri geldi. Mayıs ayında yayınlanan sezon finali bölümünde Büşra'nın süs havuzunda boğulması seyirciyi şaşırtan gelişmelerden olmuştu. Dizide bomba bir ayrılık yaşandı. Dizinin önemli oyuncularından birisi olan Dilara Aksüyek Baba'ya veda eden isim oldu. Kulislerde konuşulan son iddialara göre, Zeynep Tuğçe Bayat ve Özge Özacar gibi önemli pek çok ismin veda ettiği diziden Özge Yağız da ayrılacak. Merak edilenler tüm sorular Eylül ayında belli olacak.

BİR VEDA HABERİ DAHA...

Baba dizisinde bomba bir ayrılık yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, güzel oyuncu Dilara Aksüyek, dizinin 2. sezonunda yer almayacak.

ÖZGE YAĞIZ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Dizinin sezon finali bölümünde Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra karakterinin süs havuzuna boğulması seyirciyi şok etmişti.

Özge Yağız'ın hayali gerçek oldu

Bu olay sonrası Özge Yağız'ın diziye veda edip etmeyeceği yeni sezonda en çok merak edilen gelişmelerden olacak.

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

Dilara Aksüyek 24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

İlk rolü 2012 yılında "Evlerden Biri" dizisinde 'Filiz' karakteri olmuştur. 2013 yılında başlayan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdıktan sonra "Kadim Dostum" adlı dizide Deniz karakterini canlandırdı.