Özge Yağız sıfır makyaj pozuyla hayranlarını mest etti

Özge Yağız makyajsız paylaşımıyla dikkat çekti. Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile popüler olan Özge Yağız, Baba'nın Büşra'sı olarak kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Başarılı performansı ve duru güzelliği ile adından söz ettiren ünlü oyuncu, sıfır makyaj pozuyla büyük beğeni topladı. İşte, Türkan Şoray'a benzetilen Özge Yağız'ın hayranlarını mest makyajsız paylaşımı...

Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi ile şöhrete kavuşan Özge Yağız şimdilerde Baba'nın Büşra'sı olarak anılıyor. Show Tv'de yayınlanan Baba dizisinde başrollerini Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş ve Hakan Kurtaş ile paylaşan Özge Yağız, oyunculuk performansı ve güzelliği ile dikkat çekiyor.

Özge Yağız'ın adı, Yemin dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve evlilik yolundayken ayrılık kararı aldıkları Gökberk Demirci'den sonra Baba dizisindeki partneri Hakan Kurtaş ile anılmıştı.

Ancak Hakan Kurtaş'ın sosyal medyadan yaptığı romantik paylaşımıyla Pınar Bulut ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

SIFIR MAKYAJ ÖZGE YAĞIZ

24 yaşındaki genç oyuncu Özge Yağız ise sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkan Şoray'a benzerliği ve duru güzelliği ile ünü ülke sınırlarını aşan Yağız paylaşımlarına hız kesmiyor.

Gökberk Demirci ile ayrılığı sonrası kendini işene veren Özge Yağız, Instagram story'sinden hayranlarının beğenisine sunduğu sıfır makyaj pozuyla büyük beğeni topladı. İşte o paylaşım...

ÖZGE YAĞIZ'IN PEMBE ELBİSELİ POZUNA BEĞENİ YAĞDI

Öte yandan Instagram hesabında 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan Özge Yağız'ın pembe mini elbisesi ile verdiği pozuna beğeni ve yorum yağdı. Ünlü oyuncunun doğal gülüşü ve sempatik halini yansıttığı fotoğrafına takipçileri övgüler yağdırırken güzelliği ile Yağız yine tam not aldı.