Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun muhteşem düğününden yeni kareler geldi... Hayranları bu anı bekliyordu

7 yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, geçtiğimiz gün İtalya'nın Verona şehrindeki tarihi bir kalede arkadaşları ve ailelerinin katıldığı muhteşem bir törenle düğünü gerçekleştirdi. Düğün kareleri merak edilen Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, yeni paylaşımlarda bulundu. Ünlü çiftin düğün kareleri takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, birlikte rol aldıkları Kiraz Mevsimi dizisinin ardından aşk yaşamaya başladı. Yaklaşık 7 yıldır birlikte olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel çifti geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturdu. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ikili, düğünlerini İtalya'da gerçekleştirdi.

Nikahtan bir süre sonra düğün yapan ünlü çift, İtalya'nın Verona şehrindeki tarihi bir kalede de aile fertleri ve yakın arkadaşlarının katılımıyla masalsı bir düğünle kutlama yaptı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu çiftin düğününe Pelin Karahan ve Aybüke Pusat gibi isimler de katıldı.

ÖZGE GÜREL VE SERKAN ÇAYOĞLU'NUN DÜĞÜNDEN YENİ KARELER GELDİ

Zarafeti ile adından söz ettiren Gürel, düğünde bir göğüs detaylı bir de tül detaylı iki gelinlik tercih ederken Çayoğlu da beyaz smokin giydi. Çiftin düğününden merakla beklenen kareler de geldi. İşte çiftin düğününden kareler...