Özge Borak yeni yaşını kar altında kutladı, paylaşımlarına beğeni yağdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Özge Borak, yeni yaşını büyük bir sevinçle karşıladı. Karlar altında paylaşım yapan güzel oyuncu fotoğraflarına 'Uzun yıllardır doğum günümde kar yağmamıştı. Pastamı karlar içinde üflemek istedim' notunu ekledi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncuya iyi dileklerini iletti.

Birçok başarılı projede yer almış olan Özge Borak, doğum gününü kutladı. Yeni yaşını kar yağışı ile karşılayan Borak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Karlar altıda verdiği pozu paylaşan ünlü oyuncu şu notu ekledi:

'Uzun yıllardır doğum günümde kar yağmamıştı. Pastamı karlar içinde üflemek istedim, hoşluk olsun diye. Benim için oldu da. Alışık olduğumuz dost meclislerimizden, kalabalıklarımızdan pandemiyle beraber ayrı düştük. Bazı günler yine ne kadar kalabalık olduğumuzu da görüyoruz. Ben bugün gördüm... Ailem, sevdiğim, dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim var olun, ne güzelsiniz. Mutlu ettiniz beni. Teşekkür ederim. Hakikaten "İyi ki doğmuşum" dedim sayenizde. O zaman seneye büyük bir parti yapar mıyız? Yaparız, yaparız.'