Özge Borak ve Ceyda Düvenci'de mutluluğu bulamayan Bülent Şakrak'tan radikal karar!

Bülent Şakrak özel hayatı hakkında konuştu. Daha önce Özge Borak ve Ceyda Düvenci ile nikah masasına oturan ancak ne Özge Borak ne de Ceyda Düvenci ile olan evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan Bülent Şakrak, bir daha evlenmeyi düşünmediğini söyledi.

Bülent Şakrak bu zamana kadar iki kez evlenmiş, iki evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı. İlk evliliğini Özge Borak'la gerçekleştiren Bülent Şakrak, ikinci evliliğini ise Ceyda Düvenci ile yaşamıştı. Geçtiğimiz yıl boşandığı Ceyda Düvenci ile olan evliliğinden bir erkek çocuk sahibi olan oyuncu, özel hayatı hakkında radikal bir karar aldı.

Bülent Şakrak: "Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum"

Muhabir Online'de yer alan habere göre; muhabirlerin sorularını cevapladı. Yeniden evlenmek istemediğini belirtti ve pişmanlıklarının olduğunu söyledi. "Yeniden evliliği düşünüyor musunuz?" sorusuna Şakrak, "Ben böyle şeyler düşünmüyorum. Hayat öyle bir yerde değil. Nasıl çalıştığımı, neler yaptığımı görüyorsunuz." derken, "Sektörden biriyle evlenmek ister misiniz?" sorusunaysa, "Bu bir soru değil mesela. Ben insan ayırt eden birisi değilim ki. Sektördür, odur, budur. Herkesin pişmanlıkları var. Benim de var, insanız." ifadelerini kullandı.