Özdemir Erdoğan: ''Türk pop müziği tamamen taklit''

Türk pop müziğinin tamamen taklit olduğunu savunan Özdemir Erdoğan, yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Özdemir Erdoğan, ''Günümüzde Türk pop müziği tamamen taklit. Kıyafetinden, müziğine kadar... O yüzden sadece Türkiye sınırlarında kalıyorlar.'' dedi.

Usta sanatçı Özdemir Erdoğan, Türk pop müziği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Özdemir Erdoğan, Türk pop müziği için şu açıklamaları yaptı:

"Ülkemizdeki bu Batı hayranlığı bizi yozlaştırıyor. Bunu bilip nasıl susayım. Kadın sanatçılarımızın sahne şovları, Batı'daki sanatçıların aynen taklidi. Yaratıcılık sıfır, taklit yüzde yüz. Günümüzde Türk pop müziği tamamen taklit. Kıyafetinden, müziğine kadar... O yüzden sadece Türkiye sınırlarında kalıyorlar."

Magazinel bir abartmanın söz konusu olduğunu söyleyen Özdemir Erdoğan, "Batı'da sanatçılar ödedikleri vergileriyle gündeme geliyorlar. Bizde böyle bir şey yok, kim ne kazanıyor ne vergi veriyor bilmiyoruz. Magazinsel abartmalar ve masallar ortaya çıkıyor."