Özçivit ailesinde iş bölümü! Burak temizlikten, Fahriye ütüden sorumlu

Türkiye'de hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle ünlüler evine kapandı. Evde kalan çiftlerden biri de Burak Özçivit ve Fahriye Evcen. Karantinada olan çift, evde iş bölümü yapmış.

Kuruluş Osman dizisiyle ekranda boy gösteren Burak Özçivit, şimdilerde eşi Fahriye Evcen'le karantinada. Günlerini evde oğulları Karan ile birlikte geçiren çift, evde iş bölümü yapmış. Posta'dan Müge Dagıstanlı'nın haberine göre; Son oynadığı dizide bölüm başına 250 bin TL aldığı konuşulan Burak Özçivit evde temizlik yapıyor ve çamaşır yıkıyor. İşte ünlü çiftin evdeki iş bölümü...

* Bir yaşındaki Karan’a nöbetleşe bakıyorlar. Sabahları Fahriye Evcen, akşamları Burak Özçivit bebekle ilgileniyor.

* Temizlik Burak Özçivit, yemekler ve sofra hazırlama Fahriye Evcen’e ait. Ütüler Fahriye Evcen’in görevi. Çamaşır yıkamak ise dönüşümlü.

* Alışveriş Burak Özçivit, gelen poşetlerin temizlenip içeri alınması Fahriye Evcen. Evin ihtiyaç listesini hazırlamak Fahriye Evcen.

BİRİNCİ YAŞA ONLİNE PARTİ

Fahriye Evcen 13 Nisan’da bir yaşına girecek oğulları Karan’ın doğum gününü karı-koca evde kutlayacaklarını söyledi. Çift pasta üflerken aile büyüklerine online doğum günü partisi yapacak.