Özcan Deniz'in ev sahibiyle olan davasında yeni bir gelişme yaşandı!

Özcan Deniz ile ev sahibi arasındaki olayda yeni bir gelişme yaşandı. Özcan Deniz ile ev sahibi arasında daha önce kira ödemesi üzerinden tartışma çıktığı, olay günü de bu tartışmanın büyüdüğü ortaya çıktı. Sulh Hukuk Mahkemesi yapılan incelemeden sonra, kira bedelinin ev sahibine ödenmesi için yeni bir hesap açılmasına karar verdi.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Sarıyer'deki villasının ev sahibi ile sorunlar yaşamıştı. İddiaya göre; ev sahibi, Özcan Deniz'in yanına gelerek sert bir dil ile tehditler savurmaya başladı. Özcan Deniz ile ev sahibinin olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah'ın haberine göre; iki isim arasında daha öncesine dayalı, kira ödemesi konusu üzerinden tartışma çıktığı, olay günü ise tartışmanın büyüdüğü ortaya çıkmıştı. Ev sahibi vermiş olduğu ifadesinde, "Özcan Deniz yanıma geldiğinde kardeşi ile benim oğlumun konuştuğunu kira işini halledebileceklerini söyledi." diye konuştu.

Daha sonra Özcan Deniz'in evine giderek polise haber verdiğini belirten ev sahibi, ünlü sanatçıyı tehdit etmediğini yalnızca kira konusunda konuşmak için evine gittiğini söylemişti.

Ev sahibi Osman B.'nin, Özcan Deniz'in göndermiş olduğu kirayı beğenmeyince banka hesabını kapattırdığı öğrenildi. Sanatçının avukatları aracılığıyla devletin kota koyduğu yüzde 25'lik kira artışını beğenmeyen ev sahibine kirayı ödeyebilmek için mahkemeye başvurarak ev sahibi adına yeni bir hesap açılması talebinde bulundu.

Yapılan başvuru üzerine Sulh Hukuk Mahkemesi yapılan incelemeden sonra, kira bedeli olan 32 bin 500 TL'nin ev sahibine ödenmesi için yeni bir hesap açılmasına karar verdi. Deniz de kira ödemesini gerçekleştirdi.