Özcan Deniz'in Alaçatı'da korumayla gezmesi olay oldu! Ünlü gazeteci yaşanan olay için...

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, İzmir Alaçatı'da korumayla gezdiği görüntüler ile gündeme gelmişti. Gazeteci Yüksel Aytuğ, Özcan Deniz'in bu olayına köşesinden yer verdi. Yüksel Aytuğ, ''Doğrusu, Özcan'ın neden 10 korumaya ihtiyaç duyduğunu merak ettim.'' ifadesine yer verdi.

Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde Alaçatı sokaklarında 10 korumayla gezerken görüntülenmişti. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, "Doğrusu, Özcan'ın neden 10 korumaya ihtiyaç duyduğunu merak ettim." ifadesine de yer verdiği yazısında, bu konuya yer verdi. Yüksel Aytuğ yazısında, "Özcan Deniz'in 10 korumayla Alaçatı sokaklarında gezdiği görüntüleri izlediniz mi? İzlemediyseniz hemen bir arama motorundan yardım alıp seyredin." ifadesini de kullanarak yazısında ayrıca şu ifadeleri de kullandı:

"İnşallah kadın hayranlarının ilgisinden korunmak için bu "minyatür Wagner ordusunu" kurmamıştır. Zira kadınlara karşı saygısı ve hoşgörüsüyle tanınan sanatçımız, son olarak kendisini kapı önünde tokatlayan, tişörtünü yırtan eski eşinin karşısında mum gibi durarak bir kez daha karşı cinsin takdirini ve hayranlığını kazanmıştı.

Bu arada aklıma Mahsun Kırmızıgül'ün Bodrum'da tek başına bindiği hatlı minibüste vatandaşlara verdiği sürpriz konser geldi. Hani ikisi yıllardır büyük bir rekabetin içindeler ya, o yüzden..."