Özcan Deniz'den duygulandıran paylaşım! ''Senin 4 yaşında kavradığın şeyi...''

Özcan Deniz, Instagram hesabı üzerinden oğlu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Duygusal ifadeler kullanan Özcan Deniz, isim vermeden birilerine imalı sözler kullanmayı da ihmal etmedi.

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, oğlu ile ilgili duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Eski eşi Feyza Aktan ile oğlu ile yaşadıkları polemik üzerinden sıklıkla gündeme gelen Özcan Deniz, oğlu için kullandığı ifadeler ile oldukça etkiledi. İşte Özcan Deniz'in o paylaşımında yer alan ifadeler:

"Bugün, sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni:))sonra sordun! Baba, söyle oğlum. Bana yakışıyor mu? Ne "yakışıyor mu" oğlum!? Mutluluk... Baba kurban Mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çok yakışır. En çok da sana oğlum. Sana da baba. Sonra Dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bir bakış atarak yemeye devam ettin... Hayatımın en güzel, alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle. Üstüne kitaplar yazılacak kadar dolu bir andı...

Evet oğlum; "mutluluk entelektüel bir seçimdir" Herkes bunu başaramaz... Senin 4 yaşında kavradığın şeyi, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya... Herkese, her şeye inat sana en çok yakışanı yap ve hep mutlu ol... Ama bunu asla ama asla başkalarının mutsuzluğu üstüne inşa etme! Baban zaman zaman "mutluluk düşmanlarına" bu fırsatı bilerek ve de bilmeyerek verdi... Tabi ki artık bu "fırsat" kimseye bir daha verilmeyecek! Sen sakın bu hataya düşme. Evet oğlum ikimize de çok yakışıyor. Seni çok seviyorum canım oğlum..."