Özcan Deniz'den babasıyla ilgili yıllar sonra gelen itiraf... Yürek burktu

Özcan Deniz ile boşandığı eski eşi Feyza Aktan'ın şiddet davasında sona gelindi. Hakkında açılan şiddet davalarından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde beraat eden Özcan Deniz, babasıyla ilgili yıllar sonra acı bir itirafta bulundu. Özcan Deniz'in itirafı gündem oldu.

2018 yılında nikah masasına oturan Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2019'da boşanma kararı aldı. Çekişmeli bir boşanma ve velayet savaşına giren ikiliden Feyza Aktan, Özcan Deniz'in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile dava açtı.

Feyza Aktan, Özcan Deniz hakkında, "zincirleme şekilde kasten yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "hakaret" ve "tehdit" suçlarından, ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, "konut dokunulmazlığının ihlali", "zincirleme şekilde yaralama", "tehdit", "hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından şikayetçi olmuştu.

Özcan Deniz eski eşini üç ayrı zamanda darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada iki darp olayında şikayet süresinin geçirilmesi nedeniyle düşme bir darp iddiasında ise beraat aldı.

ÖZCAN DENİZ'DEN BABASIYLA İLGİLİ ACI İTİRAF

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde beraat eden Özcan Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Deniz, yaptığı açıklamada babasıyla ilgili yıllar sonra acı bir itirafta bulundu. Deniz, şunları söyledi:

"Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğramış ve bunları görüp büyümüş bir çocuğum. Dört tane kız kardeşini büyütmüş bir babayım. Eski eşime hiç şiddet uygulamadım. Ama bana açılan şiddet davası ağır bir haksızlıktı. Buna rağmen bana haksızlık yapan kişiyi affediyorum"