Özcan Deniz, 25 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'ı rol aldığı projede işe aldırdı

Kendisinden 25 yaş küçük olan stil danışmanı Samar Dadgar ile bir süredir aşk yaşayan Özcan Deniz'den sevgilisine büyük jest geldi. Deniz, rol alacağı projede sevgilisinin stil işlerini yapması için baskı yaptı ve kabul ettirdi.

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile sorunlu bir bnoşanma süreci geçirmiş olan Özcan Deniz, kendisinden 25 yaş küçük stil danışmanı Samar Dagar ile aşk yaşamaya başladı. Aralarındaki yaş farkı ile dikkat çeken çift, aşklarını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih ederken Deniz'den sevgilisine büyük bir jest geldi.

Takvim'in haberine göre, sevgilisine yaptığı jestlerle bilinen şarkıcı, bu kez Dadgar'a iş buldu. Yeni bir dizi projesi için kolları sıvayan Deniz'in yapım şirketine stil danışmanı olarak İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar'ı önerdiği ve baskı yaparak bunu kabul ettirdiği öğrenildi.

AŞKINI İLAN ETMİŞTİ

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanarak ilan-ı aşk etmişti: "Tam 'kaybettim' dendiği zaman bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın..."