Özcan Deniz ve sevgilisi Samar Dadgar hakkında bomba iddia! Aşkları Feyza Aktan'dan önce mi başladı?

Özcan Deniz ile İranlı sevgilisi Samar Dadgar hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Seren Serengil'in detaylandırdığı iddiaya göre; Özcan Deniz ile Samar Dadgar'ın aşkları, ünlü şarkıcının Feyza Aktan ile yaptıkları evlilikten de önce başladı.

Özcan Deniz'in özel hayatı hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Uzun bir süredir İranlı Samar Dadgar ile sevgili olan Özcan Deniz'in, evlenmeyi düşündüğü öne sürülen Samar Dadgar'la, Feyza Aktan ile evliliğinden de önce tanıştıkları öne sürüldü. Söylemezsem Olmaz programında yer alan iddiaya göre; iki ismin aşkı, Feyza Aktan'dan önce başladı.

ÖZCAN DENİZ İLE SAMAR DADGAR'IN AŞKLARI FEYZA AKTAN'DAN ÖNCE Mİ BAŞLADI?

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil'in iddialarına göre; Samar Dadgar İran'dan İstanbul'a geldi ve dizide figüran olarak rol alarak Özcan Deniz ile tanıştı. Dadgar 2016 yılında, Özcan Deniz'in yapım şirketinden Instagram'da paylaşım yaptı. Deniz de 2017 yılında aynı yapım şirketinden bir paylaşımda bulundu.

Yine iddiaya göre; Özcan Deniz, hem Feyza Aktan hem de Samar Dadgar ile aynı zamanlarda tanışıyor ve Feyza Aktan ile evli olduğu dönemde de Dadgar ile görüşmeye devam ediyor. Serengil'in bir başka iddiasına göre ise; Deniz'in annesinin Dadgar'ı istememesinin sebebi de bu ilişkinin, Deniz evliyken başlaması.