Özcan Deniz ve Özgü Namal buluşturan Kızıl Goncalar kadrosuna Akasya Durağı'nın yıldızı dahil oldu

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ı buluşturan Kızıl Goncalar dizisine bomba bir isim daha dahil oldu. Sete çıkmaya hazırlanan Kızıl Goncalar'a Akasya Durağı'nda rol almasının ardından yıldızı parlayan o isim katıldı. Sitare Akbaş dizide ''Birgül'' karakterine hayat verecek.

Evlendikten sonra elini eteğini ekranlardan çekip çiftlik hayatı yaşamaya başlayan Özgü Namal eşinin vefat etmesinden 2 yıl sonra İstanbul'a döndü. Vaktini çocukları geçiren Özgü Namal ara verdiği ekranlara yeniden dönme kararı aldı.

Namal, Özcan Deniz, Şerif Erol, Mert Yazıcıoğlu ve Duygu Sarışın rol alacağı Kızıl Goncalar dizisine evet demesi ile hayranlarını sevindirdi. Merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

SİTARE AKBAŞ KIZIL GONCALAR KADROSUNA DAHİL OLDU

Mynet'te yer alan habere göre; Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş dizinin kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu merakla beklenen dizide "Birgül" karakterine hayat verecek ve dizide Özgü Namal'ın hayat verdiği Meryem'in görümcesi rolünü üstlenecek.