Özcan Deniz ve Özgü Namal buluşturan dizi Cannes'da! İlk afiş de yayınlandı

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerinde yer aldığı ''Kızıl Goncalar'' dizisinin Cannes afişi yayınlandı. Özcan Deniz'in onur konuğu olacağı fuar 16-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Okuma provası yapılacak olan Kızıl Goncalar dizisi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Yıllar sonra Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlara dönecek olan Özgü Namal hayranlarını heyecanlandırdı. Partner olan Özcan Deniz ile Özgü Namal Kızıl Goncalar'ın hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Haberler.com'da yer alan habere göre; dizinin 2 başrol oyuncusu Özgü Namal ile Özcan Deniz 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında, Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilecek "Cannes Mipcom Fuarı" için hazırlanan afiş için bir araya geldi. Özcan Deniz, düzenlenecek olan fuara onur konuğu olarak katılacak.

Atatürk ve Vatanım Sensin gibi projeleri yazan Necati Şahin'in kaleminden çıkan Kızıl Goncalar dizisini ödüllü yönetmenlerden Ömür Atay çekecek. Yarın okuma provası yapılacak olan dizinin çekimleri de önümüzdeki günlerde yapılacak.