Özcan Deniz ile Samar Dadgar iddialarına Feyza Aktan'dan ilk açıklama

Özcan Deniz ile Samar Dadgar hakkında, iki ismin henüz Feyza Aktan ile evlenmeden önce de tanıştıkları iddiaları ortaya atılmıştı. İddiaların odağındaki isimlerden Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz ve Samar Dadgar ile ilgili iddialara sosyal medyadan cevap verdi.

Özcan Deniz ile Samar Dadgar hakkında, birbirleri ile henüz Özcan Deniz, Feyza Aktan ile evlenmeden önce tanıştıkları iddiası gündeme gelmişti. İddiaların odağında yer alan isimlerden Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz ve onun sevgilisi Samar Dadgar ile ilgili iddialara şu açıklamayı yaptı:

"Çıkan haberler doğru, uzun zamandır bildiğim fakat dile getirmeyi tercih etmediğim bir konuydu. Bana kalsa yine böyle devam ederdi. Benim aksime, ilişkiyi bozan kişi sıfatıma koyulmaz çabası bardağı taşıran son noktadır' Bir bu kalmıştı ne münasebet! Ne hakla! "Bir genç kadının hayatı" konusundaki hassasiyeti benim hayatımda da gösterilmesini dilerdim, dilerim... Her gün çıkan yeni bir ismin ithamlarıyla baş etmem mümkün değil... Müsaade ederseniz benim de bir hayatım var ve onu yaşamak istiyorum."