Özcan Deniz'in Feyza Aktan'dan dayak yediği iddia edildi

Olaylı bir boşanma süreci geçiren Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Oğlu Kuzey'i görmek için Aktan'ın evine giden Özcan Deniz eski eşi ile tartışma yaşadı. Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'e tokat attığı ve ünlü şarkıcının kıyafetlerini parçaladığı iddia edildi. Deniz, cephesinden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Eski eşler Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki tansiyon düşmüyor. Feyza Aktan, son olarak Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz ile aynı villada yaşaması ile gündeme gelmişti.

İkili hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in okulundan müdür tarafından arandı. Oğlunun okula gitmediğini öğrenen Deniz, soluğu Aktan'ın evinde aldı. Oğlunun pijamaları ile evde olduğunu gören Özcan Deniz öfkelenirken Aktan ile tartışma yaşadı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Özcan Deniz'in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Önce eski eşine tokat atan genç kadın, ardından Deniz'in kıyafetlerini parçaladı.

Evden çıkarak kendisine gelmek isteyen oğlunu ise kolundan tutarak çektiği sırada yine iddiaya göre küçük çocuk kafasını kapıya çarptı. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan'ın da kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü.