Özcan Deniz 'Asmalı Konak' ile ilgili bilinmeyen anısını ilk kez anlattı!

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay Asmalı Konak dizisinde başrolleri paylaşmış ve bu dizi her iki isminden şöhretini parlatmıştı. Yekta Kopan'ın Set Arası adlı programına konuk olan Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay ile başrolleri paylaştıkları efsane dizi Asmalı Konak ile ilgili bilinmeyen bir anısını anlattı.

Özcan Deniz Bein Originals'da yayınlanan Yekta Kopan ile Set Arası programına konuk oldu. Burada hayatı ve çalışmaları üzerine samimi itiraflarda bulunan Özcan Deniz, kendisine Seymen Karadağ karakteri ile büyük bir şöhret getiren Asmalı Konak dizisi hakkında da konuştu.

ÖZCAN DENİZ'DEN BİLİNMEYEN ASMALI KONAK ANISI İTİRAFI

Nurgül Yeşilçay ve Selda Alkor gibi isimler ile kamera karşısına geçtiği döneminin ve Türk televizyon tarihinin reyting rekortmeni dizisi Asmalı Konak ile ilgili bir anısını anlatan Deniz, "Turistik gezi olmaya başladı. Turizm ajansları Kapadokya'ya tur düzenlemeye başladı. Bir anım vardır, uçağa bindim İstanbul'a geliyorum tam Asmalı Konak'ın yayınlanacağı gece. Uçak indi, 'sizi Asmalı Konak'a yetiştirdim' dedi. Uçakta alkış koptu. Böyle enteresan şeyler yaşadım." ifadelerini kullandı.