Özcan Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na dilekçe yazdı: Annesi oğlumu magazin malzemesi yaptı

Eski eşi Feyza Aktan'a velayetin değiştirilmesi konusunda dava açan Özcan Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na dilekçe yazdı: ‘'Annesi oğlumu magazin malzemesi yaptı.''

Şarkıcı Özcan Deniz ortak velayet hakkını eski eşinin kötüye kullandığını belirterek açtığı velayetin değiştirilmesi davasının istinaf aşamasında avukatı aracılığıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın davaya müdahil olmasını istedi. Deniz, eşinin oğlunu "magazin malzemesi ve araç haline dönüştürdüğünü" ileri sürdü.

OĞLUMU DİNLEYİN

Özcan Deniz 2020'de 'velayetin değiştirilmesi' davası açmış, ancak mahkeme çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasına karar vermişti. Bunun üzerine Deniz, kararı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşıdı. İstinaf sürecinde olan davanın en başından beri hukuki hatalarla dolu olduğunu belirten Deniz'in avukatı, müşterek çocuk K.'nın bu süreçten bir hayli zarar gördüğünü, anne tarafından uzunca süredir gerek babadan istenen talepler karşılığı gerekse de medyada bir araç olarak kullanıldığını ileri sürdü. İstinaf sürecinde çocuk K.'nın dinlenilmesi isteyen avukat, davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın çocuğun üstün menfaatlerinin korunması için müdahil olmasını istedi.