Özcan Deniz, 26 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar'a evlilik teklif etti! İşte o fotoğraf

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile geçirdiği sorunlu boşanma sürecinin ardından kendisinden 26 yaş küçük Samar Sadgar'a gönlünü kaptırdı. Özcan Deniz, Samar Sadgar'a evlilik teklifi etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dadgar, yüzüğünü gösterdiği kareye ''Hediye gibi geldin hoş geldin'' notunu düştü.

Feyza Aktan ile boşanma sürecinde yaşadıklarıyla gündeme gelen Özcan Deniz, oğlunun velayeti için de dava açtı. Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada mahkeme, Özcan Deniz'in beraatına karar verdi.

Özcan Deniz, mahkemeye çıktığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde eski eşi Feyza Aktan'ı affettiğini açıkladı. Aktan ile boşanma sürecindeyken gönlünü 26 yaşındaki modacı Samar Dadgar'a kaptıran Özcan Deniz cephesinden sürpriz bir haber geldi.

Samar Dadgar, tektaş yüzüğü ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Genç modacı, Özcan Deniz'den evlilik teklifi aldığını duyurmuş oldu. Dadgar, paylaşımında "Hediye gibi geldin hoş geldin" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz'i de paylaşıma etiketleyen Dadgar'ın yorumları sınırlaması ise dikkatlerden kaçmadı.