Ozan Orhon'un 'Depresyon'u Serdar Ortaç'a hediye oldu

Ozan Orhon depresyona girdiği dönemi anlatan ''Depresyon'' adlı şarkısını tanıttı. Tanıtım gecesine gelen isimlerden Tayfun Duygulu, Sinan Güleryüz, Selcan Orhon, Yelda Başaran ve Yavuz Seçkin, Ozan Orhon'un yeni şarkısı Deperesyon'u Serdar Ortaç'a armağan ettiler.

Ozan Orhon tam 9 yıl ara verdiği müzik kariyerine geri döndü. Bu sürecin üç yılında depresyona giren Ozan Orhon, yaşadığı süreci şarkı yaptı. Depresyon adını verdiği yeni şarkısını vermiş olduğu bir partide tanıtan Ozan Orhon, yaşadıklarını anlattı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, "Üretim için depresyonda olmak lazım, en güzel şarkılar depresyonda olduğun zaman çıkıyor. Yani mutluyken şarkı yapmak çok zor" dedi.

"EN BÜYÜK MUCİZEM GERÇEKLEŞTİ"

Eşi Selcan Demirci'nin kendisini hayata bağladığını anlatan Ozan Orhon, "En büyük mucizem gerçekleşti ve eşimi tanıdım o dönemde. Eşim beni Kıbrıs'tan aldı ve buraya getirdi. Tekrar müziğe geri dönmemi sağladı, bana bir de kız evladı verdi. Tekrardan hayata sıkı sarılmama vesile olduğu için eşimi mucizem olarak görüyorum. Uzun ara verdim dönüp arkama bakınca 'Niye dokuz sene bekledim?' diye pişmanlık duyuyorum. Kıbrıs'ta güzel bir hayatım vardı ama gerçekten ağır bir depresyon geçirdim, tek başımaydım. Sabahtan akşama kadar denize bakıyorsun, deniz sana bakıyor. Müzikten nefret eder olmuştu." diye konuştu.

OZAN ORHON'UN YENİ ŞARKISINI SERDAR ORTAÇ'A GÖNDERDİLER

Öte yandan kutlamaya gelen Tayfun Duygulu, Sinan Güleryüz, Selcan Orhon, Yelda Başaran ve Yavuz Seçkin, yeni şarkıyı Serdar Ortaç' a gönderdiler.