Ozan Orhon, Amerika sürecini ve sağlığında yaşadığı problemleri anlattı

Bir dönemin en ünlü şarkıcılarından Ozan Orhon, yaşadığı sağlık sorunları ve Amerika'daki yaşamı süreci hakkında konuştu.

Bir dönem kontrolsüzce aldığı ve verdiği kilolarla gündem olan şarkıcı Ozan Orhan, yaşadığı süreci anlattı. Hürriyet'in haberine göre; Amerika'ya gittiği dönemde orada yapamadığını söyleyen Orhon, şunları söyledi:

'Amerika'da yapamadım. Orada kebapçıda şarkı söylüyordum. Sonra ikinci eşimi tanıdım. Kızım doğduktan sonra Türkiye'ye döndük. Tekrar bir şeyler yapmaya çalıştım ama ortam değişmişti. Çok kilo almaya başladım. Sinirimi yemekten çıkarıyordum. Gün geçtikçe kilo arttı ve eşimden boşandım. Boşandıktan sonra duygusal olarak çöküntüler başladı. 2005'te rahatsızlandım ve kalp spazmı geçirdim. Kelepçeyi önüme getirdiler. Türkiye'de ilk kelepçe hastası bendim. 5-6 ayda 48 kilo verdim.

53 kiloya düştüm ve hastalandım. Bu sefer de kilo veriş durdurulamıyordu. Kelepçeyi çıkarttırdım. Kilo almaya başlayınca bir sene sonra tekrar taktırdım. 2013'te periyodik kontrolüme gitmiştim ve kendimi çok halsiz hissediyordum. 15 dakika içinde ameliyata alındım, meğerse iç kanama başlamış. Kelepçe mideyi delmiş. Kelepçe çıktı, ondan beri de kelepçesiz bir hayat yaşıyorum.'