Ozan Güven'in darp davasında yeni gelişme!

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz'un darp davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkemeye sunulan raporda; Deniz Bulutsuz'daki yaralanmanın, basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ve hafif nitelikte olmadığı ayrıca vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı bilgisi yer aldı.

Oyuncu Ozan Güven'in eski kız arkadaşı olan Deniz Bulutsuz ile devam eden şiddet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; davada yeni bir gelişme yaşandı.

RAPOR BEKLENİYORDU

Mahkeme, Deniz Bulutsuz'un darp sonrası vücudunda oluşan yaraların niteliği ve sabit ize ilişkin Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar vermişti.

Beklenen rapor dosyaya eklendi. Söz konusu raporda; yaralanmanın, basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ve hafif nitelikte olmadığı, vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı yer aldı.

Ayrıca Bulutsuz'un avize nedeniyle çenesinde meydana gelen yaralanmanın da sabit iz niteliğinde olmadığı bununla birlikte organların birinin işlevinde zayıflama olması ya da yitirilmesi niteliğinde de herhangi bir anatomik eksiklik veya fonksiyonel bozukluk tespit edilemediğine yer verildi.