Ozan Güven yine bildiğiniz gibi! Gazetecilere sataştı: Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!

Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddialarının ardından oyunculuğa ara verip İstanbul'dan uzaklaşan Ozan Güven, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Birçok kez gazeteciler ile sorun yaşayan Ozan Güven yine sert bir çıkışta bulundu. Oyuncu Güven, ''Kamerayı indir, adam gibi konuşalım'' dedi.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündemde uzunca bir süre yer aldı. Sık sık hakim karşısına çıkan Ozan Güven, oyunculuğa ara verdi. Ortadan kaybolup İstanbul'dan ayrılan oyuncu Güven, geçtiğimiz gün Bodrum'da objektiflere yansıdı.

Bir plajda kız arkadaşı ile şezlongda otururken görüntülenen Güven, basın mensuplarının görüntü aldığını fark edince el-kol hareketleri yaptı. Gazeteciler ile arasında olan gerilimle bilinen oyuncu, "İzinsiz çekemezsiniz. Buradan gidin. İnsanlar rahatsız oluyor" diyerek çıkıştı.

"KAMERAYI İNDİR, ADAM GİBİ KONUŞALIM"

Gazetecilerin, "Ozan Bey biz işimizi yapıyoruz. Sizden başka kimseyi çekmiyoruz. Rahatsız olunacak bir durum yok" sözlerine sinirlenen Ozan Güven, "Aferin size! Hadi gidin artık buradan. Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!" diyerek plajı terk etti.