Ozan Güven'in aylık kazancı ne kadar? Ozan Güven kimdir, kaç yaşında?

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiası ile hakkında dava açılan Ozan Güven hakim karşısına çıktı. Ozan Güven kimdir, kaç yaşında? Ozan Güven'in aylık kazancı ne kadar? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Ozan Güven avukatıyla duruşma sahnesine geldi. Her iki taraf da basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı...

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davası bugün görüldü. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven hakim karşısına çıktı. Ozan Güven kimdir, kaç yaşında? Ozan Güven'in aylık kazancı ne kadar? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler..  

OZAN GÜVEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Türk televizyon, sinema ve tiyatro oyuncusu Ozan Muharrem Güven, 19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. 1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuvarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı.

İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem, Koyu Kırmızı, Muhteşem Yüzyıl ve Fi gibi televizyon dizilerinde rol aldı. G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la oynadı. Ozan Güven, 2017 yılında dijital platformda yayınlanan Fi dizisindeki Can Manay karakteriyle adından söz ettirmişti. 2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Ateş isminde bir çocukları olan sanatçı, 2010 yılında Türkan Derya ile boşandı.

OZAN GÜVEN'İN AYLIK KAZANCI NE KADAR?

Ozan Güven bugün katıldığı mahkemede aylık kazancını açıkladı. Mahkemeye çıkan müşteki sanık Ozan Güven oyunculuk yaptığını ve aylık 5 bin lira geliri olduğunu söyledi. 

Deniz Bulutsuz kimdir, kaç yaşında? Deniz Bulutsuz ne iş yapıyor, aylık kazancı ne kadar?