Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera Aslan'dan kıskançlık açıklaması: Bazen Antepliliği tutuyor

Uzun bir süredir Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ozan Doğulu'nun kıyafetlerine karışıp karışmadığı sorulan Hera Aslan, ''Fiziğim gereği, giydiğim şeyler dikkat çekiyor. Ozan, özgüveni olan işin içinde bir adam. Bazen Antepliliği tutuyor... Sorun oluşturmuyoruz birbirimizin hayatında.'' yanıtını verdi.

2009 yılında katıldığı Miss Turkey ve Kainat Güzellik Yarışması'nda ikinci olan Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinde ilerlemeye devam ediyor. Uzun bir süredir Ozan Doğulu ile aşk yaşayan Hera Aslan, Habertürk'e özel açıklamalarda bulundu.

Ozan Doğulu ile tanışma hikayesinden bahseden Hera Aslan, "Tanışmamız tamamıyla tesadüf. Stüdyo ortamında karşılaştık. Başta güzel bir arkadaşlık kurduk. Sonrasında da, 3 yılı geçen sağlam temeller attık kalbimizde." şeklinde konuştu.

Evlilik hakkında da konuşan Hera, "Düşünmüyoruz. Aramızda, bir imzadan daha bağlı duygular var. Ne zaman istersek evlenebiliriz, bizim için en kolayı. Kimse kimseye bir gün bile dayanamazken biz yılları devirdik." dedi.

Ozan Doğulu'nun kıyafetlerine karışıp karışmadığı sorulan Hera Aslan, söyledi:

"Fiziğim gereği, giydiğim şeyler dikkat çekiyor. Ozan, özgüveni olan işin içinde bir adam. Bazen Antepliliği tutuyor... Sorun oluşturmuyoruz birbirimizin hayatında."