Ozan Akbaba EDHO'dan ayrıldı

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı ve 7. sezonuna giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da seyirciyi şoke eden bir ayrılık yaşandı. Dizide İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran oyuncu Ozan Akbaba projeden ayrıldı.

Sosyal medyada yer alan iddialara göre; 7. sezonuna girmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da seyirciyi büyük üzüntüye uğratan bir ayrılık yaşandı. Dizide ilk sezondan bu yana İlyas Çakırbeyli rolünü oynayan oyuncu Ozan Akbaba'nın, projeden ayrıldığı iddia edildi. Bu iddialar ile ilgili kesin bir açıklama henüz yapılmış değil. Fakat dizinin hayranları İlyas Çakırbeyli karakteri ölecek mi ve Ozan Akbaba EDHO'dan neden ayrıldı sorularının yanıtını aratıyor. Akbaba önceki röportajlarında gönlünün sinemadan yana olduğunu da belirtmişti. Peki bu ayrılığın sebebi ne?

OZAN AKBABA EDHO'DAN NEDEN AYRILDI?

İlk kez şarkıcı Sıla'nın Vaziyetler şarkısının klibinde aldığı rolle dikkat çekmeye başlayan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki İlyas Çakırbeyli rolüyle şöhreti elde eden Ozan Akbaba'nın 7 sezondur canlandırdığı karaktere neden veda ettiği henüz kesin olarak açıklanmadı.

Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin ölerek mi yoksa başka bir yere giderek mi veda edeceği henüz bilinmiyor.

EDHO YENİ SEZON TARİHİ

Sezon finaline giren dizinin, Eylül 2021'de 7. sezonuna başlaması bekleniyor.