Metin Yıldız'dan CHP'ye bant göndermesi... Özgür Özel'i ti'ye aldı

Oyuncu Metin Yıldız, kamera bantlama olayını ''çorba'' örneğiyle aklamaya kalkıp Ekrem İmamoğlu'nu savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ti'ye alan bir paylaşımda bulundu.

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, para dolu bavullarla gittiği otellerde kameralara bant çekip Jammer'lar ile dolaşan Ekrem İmamoğlu'nu savunup kamera bantlama olayını "çorba" örneğiyle aklamaya kalkmıştı. Özel, "Korumalar, çorba içerken üstümüze dökülür de sosyal medyada rezil oluruz diye kameraları bantlıyor. Aldığı eğitimin gereği o" şeklinde garip bir açıklamada bulunmuştu.

Oyuncu Uçan, Arafta Sorular'a konuştu: Kapitalizmin bir numaralı hedefi aile

Özel'in akılalmaz ifadeleri sosyal medyada mizah malzemesi haline geldi. Vatandaşlar yaptıkları paylaşımlarda, "Özgür Özel saçmalama rekoru kırıyor", "Abi millet böyle aptal yerine konmaz ki..." gibi yorumlarda bulundu.

O kişiler arasında sanatçı Metin Yıldız da yer aldı. Filistin'i desteklediği ve Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği için linç kültürüne maruz kalan Metin Yıldız, bu duruma kayıtsız kalamadı. Oyuncu Metin Yıldız çorba içerken kamerasını bantlayarak bu rezaleti "ti"ye aldı.