Oyuncu Mehmet Aslan gözaltına alındı!

Reina'daki terör saldırısının ardından sosyal medyadan iftira ve yalanlarla dolu paylaşımda bulunan Gazinocu Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Oyuncu Mehmet Aslan savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

1

Mehmet Aslan Reina saldırısının hemen ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajda Türkiye düşmanı güçler tarafından yaptırılan alçak terör saldırısından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorumlu olduğunu iddia edecek kadar haddini aşmıştı. 

Mesajında "Bu Arap teröristleri doldurdun içimize Türkleri öldürttün" şeklinde "ırkçı" ifadeler kullanan Aslan bir dizi yalana da imza atmıştı.

Reina'daki katliamı yapan "Ebu Muhammed El Horasani"  kod adlı Abdülgadir Masharipov Arap değil Özbek asıllıydı. Üstelik terörist Masharipov katlettiği kişilerin arasında çok sayıda Arap da vardı. Mehmet Aslan gelen tepkiler üzerine mesajını silmek zorunda kalmıştı.

MEHMET ASLAN KİMDİR? TIKLAYIN


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mehmet Aslan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

SAVCILIK SERBEST BIRAKTI

Oyuncu Mehmet Aslan savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.