Oyuncu Gökhan Mete'nin olaylı gecesi! Arkadaşına yumruk attı, muhabirin boğazını sıktı

Geçtiğimiz akşam eşi Ayşe Kökçü ile eğlenmek için dışarı çıkan oyuncu Gökhan Mete'nin gecesi olaylı bitti. Arkadaşları ile dışarı çıkan ünlü çiftten Gökhan Mete, sinirlenerek tartışma yaşadığı arkadaşına bilinmeyen bir nedenle yumruk attı. Görüntülendiklerini fark eden Mete, bir muhabirin de boğazını sıktı.

Bir döneme damgasını vuran ve halen daha adından söz ettiren Bizimkiler dizisinde Nazan karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Ayşe Kökçü, 13 yıl aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Mete ile 2017 yılında nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz akşam Bodrum Türkübükü'nde arkadaşları ile bir mekana giden çift, alkolü fazla kaçırınca gece tatsız sonlandı.

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar'ın 1 hafta önce boşandığı ortaya çıktı

Hürriyet'in haberine göre; Mete, gecede kendilerine eşlik eden arkadaşıyla bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşünce Ayşe Kökçü onları ayırmaya çalıştı.

İbrahim Tatlıses'in kalbine stent takıldığı ortaya çıktı

Ayşe Kökçü, Gökhan Mete'yi sakinleştirmekte güçlük çekti. Gökhan Mete, fotoğraflarını çeken gazetecilere de tepki gösterdi. Bir muhabirin boğazına sarılan Mete, bununla da yetinmeyerek eline aldığı taşı basın mensuplarına atmaya çalıştı.

Bir tanıdıkları, aracıyla gelerek üç ismi olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Kavga ettiği arkadaşı araca hemen binse de, Mete'nin ikna olması uzun sürdü.

Acun Ilıcalı yeni saat için 1 milyon 950 bin TL ödedi