Oyuncu Ahmet Bağdatlı arkadaş ihanetine uğradı!

Ahmet Bağdatlı, bir arkadaşının teknoloji cihazı işine girdiğini ve kısa sürede yüklü miktarda para kazandığını öğrendi. Aynı işe giren ve kazandığı parayı arkadaşına veren Ahmet Bağdatlı, daha sonra arkadaşına ulaşamadı. Ünlü oyuncu, banka dekontlarıyla birlikte İcra Müdürlüğü'ne başvurdu ve parasının faiziyle beraber tahsil edilmesini istedi.

Rol aldığı birkaç dizi ile tanınan oyuncu Ahmet Bağdatlı, arkadaşının ihanetine uğradı. Sabah'ta yer alan habere göre; oyuncu Ahmet Bağdatlı, çalıştığı cast ajansından arkadaşı olan M.U. isimli kişi ile yaptığı konuşmada, arkadaşının bir teknoloji cihazı işine girdiğini ve kısa sürede yüklü miktarda para kazandığını öğrendi.

İşe girmek için gönüllü olan Ahmet Bağdatlı, bu iş için küçük meblağlar yatırdı.

Paranın karşılığını kısa sürede ve yüksek vadeli bir şekilde gören Ahmet Bağdatlı, tam 1.5 milyon lira değerinde bir yatırım ile işe girdi. İddiaya göre parayı arkadaşı M.U. ile işin içindeki 4 kişinin hesabına yatırdı.

Ancak bir süre sonra, parayı vermiş olduğu M.U. ve diğerleri, Bağdatlı'ya dönüş yapmadılar ve telefonlarını açmadılar. Bağdatlı, banka dekontlarıyla birlikte İcra Müdürlüğü'ne başvurdu ve parasının faiziyle beraber tahsil edilmesini istedi.