Rick and Morty dizisinde hangisi dede, hangisi torundur?

Oyna Kazan ipucu sorusu ve joker kodu araştırılıyor. Oyna Kazan’da her yarışmadan önce ipucu sorusu yayınlanıyor. Yarışmacılar ipucu sorusunun yanıtını öğrendikten sonra kolayca bir sonraki soruya geçebiliyorlar. 19 Mart’ta yapılan açıklamada, “Kopya düştü! Selimiye Camii’nin mimarı kimdi acaba?” denildi. İşte ipucu sorusunun cevabı ve detaylar

21:30 yarışmasının kopyası Rick ve Morty’den! Hangisi dede, hangisi torundu acaba?

Doğru cevap: Rick dede - Morty torun

OYNA KAZAN 19 MART İPUCU 

SORU: Kopya düştü! Selimiye Camii’nin mimarı kimdi acaba?

CEVAP: Selimiye Cami, Edirne'de bulunan, Osmanlı padişahı II. Selim'in Mimar Sinan'a yaptırdığı camidir. Sinan'ın 90 yaşında yaptığı ve "ustalık eserim" dediği Selimiye Camii gerek Mimar Sinan'ın gerek Osmanlı mimarisinin en önemli yapıtlarından biridir. Caminin kapısındaki kitabeye göre yapımına 1568 yılında başlanmıştır.

OYNA KAZAN NEDİR?

Kuruş değil binlerce lira kazan sloganıyla App Store ve Google Play'de indirime sunulan Oyna Kazan Canlı Bilgi Yarışması Hadi'ye rakip olarak çıktı.

Onedio'nun canlı mobil bilgi yarışması Oyna Kazan yayın hayatına başladı. Kuruş kuruş değil, binlerce lira kazanın sloganıyla Hadi'ye rakip olan Onedio canlı mobil bilgi yarışması resmen App Store ve Google Play'de satışa sunuldu.

OYNA KAZAN UYGULAMASINDAN NASIL PARA KAZANILIR?

Oyna Kazan'da soru sayısı olmadan yarışılabilecek. Elendikten sonra 1000 kişiden itibaren herkesin para kazanacağı uygulamada paralar sürekli artıyor. Son 1000'e girdiğiniz az kazanmaya başlayacağınız uygulama 250 ve 500 kalırsanız geliriniz daha çok artıyor.

Tüm elemeler gerçekleştikten sonra Kazandıran Sorular'a geçilerek para kazandırmaya başlıyor. Birinci olan şu an için 1000 TL ödül alıyor. İlk 10 ve İlk 50'ye giren herkese para ödülü var. 1000 TL ve 100.000 TL arasında ödüllü soruların da sorulacağı Oyna Kazan uygulaması şu anda popüler olma yolunda ilerliyor.

Oyun oynayarak para kazandıran uygulama 2019 yılında daha da artacak gibi görülüyor.

Oyna Kazan Hadi ve Eleq'te olduğu gibi gerçek para dağıtıyor.