Öykü Gürman hayranının sesini çok beğendi

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde bu sene ilki gerçekleştirilen 'Yeşilyurt Çeşitli Üzüm Festivali' Öykü Gürman konseriyle tamamlandı. Öykü Gürman sahnedeyken seyircilerin arasından bir vatandaşın 'Oy beni vurun' türküsünü seslendirmeye başlaması üzerine sanatçı mikrofonu vatandaşa ulaştırarak türküyü tamamlamasını sağladı.

IHA

Alaşehir'de bu sene ilk kez gerçekleştirilen 'Yeşilyurt Çeşitli Üzüm Festivali' tamamlandı. Alaşehir'in üzüm çeşidi yönünden en zengin mahallesi olan Yeşilyurt Mahallesinde tanıtım amacıyla ilk kez Çeşitli Üzüm Festivali düzenlendi. Üç gün süren festivalde Yeşilyurt Pazaryerine esnaflar stantlar kurarak, satışlar yaptı. Festival, dün gece ünlü sanatçı Öykü Gürman'ın konseri ile tamamlandı. Coşkulu kalabalığa seslenen Öykü Gürman yaklaşık iki saat kaldığı sahnede birbirinden güzel 24 eser seslendirdi. Öykü Gürman şarkılarını seslendirirken, coşkulu kalabalık da şarkıcıya eşlik etti.

VATANDAŞTAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Havai fişek gösterilerinin yapıldığı gecede seyirciler arasından Pevrul Avşar isimli vatandaş bir anda çıplak sesle 'Oy beni vurun' isimli türküyü seslendirmeye başlayınca Öykü Gürman mikrofonu vatandaşa ulaştırarak türküyü tamamlamasını sağladı. Pevrul Avşar'ın sesini çok beğendiğini söyleyen Öykü Gürman aynı eseri kendisi de seslendirdi.