Oya Başar yıllar sonra gelen Nilgün Belgün itirafıyla Oylum Seçin'i şoke etti: 'Annen seni aldırmak istedi'

Ünlü oyuncu Oya Başar yaptığı son açıklamayla dinleyen herkesi şaşırttı. Nilgün Belgün'ün kızı Oylum Seçin'in radyo programına konuk olan Oya Başar söyledikleriyle Seçin'i şaşırttı. Nilgün Belgün ile yakın arakadaş olan Başar: “Annen sana hamile kaldığında 19 yaşındaydı. Seni aldırmak istedi.” sözleriyle Oylum Seçin'i şoke etti.

Oya Başar yıllar sonra yaptığı itirafla ortalığı karıştırdı. Nilgün Belgün ile yakın arkadaş olan Başar Belgün'ün kızı Oylum Seçin'in radyo programına konuk oldu. Seçin'e, "Annen seni aldırmak istedi. Anneannen ile çok yalvardık." diyen Başar, itirafıyla gündeme bomba gibi oturdu.

Usta oyuncu ve komedyen Oya Başar, kendisi gibi oyuncu arkadaşı Nilgün Belgün'ün kızı Oylum Seçin'in TRT'deki radyo programına konuk oldu. Usta sanatçı, konuk olduğu programda söylediği sözlerle olay yarattı.

"ANNEN SENİ ALDIRMAK İSTEDİ"

Nilgün Belgün'le çok yakın arkadaş olan Başar, programda "Annen ve babanın 15 yaşından beri arkadaşıyım. Annen sana hamile kaldığında 19 yaşındaydı. Seni aldırmak istedi. Anneannen ile çok yalvardık. 'Sen doğur biz bakarız' dedik. Elimize doğdun" şeklinde konuştu.Oya Başar'ın itirafı sosyal medyada çok konuşuldu.