Oya Başar kaç yaşında? Oya Başar kimdir, nerelidir?

Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan İbrahim Tatlıses İbo Show ile geri döndü. İbo Show dün akşam 6. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Her hafta birbirinden ünlü isimlerin katıldığı programda bu hafta yine eğlenceli isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Oya Başar oldu. Oya Başar kaç yaşında? Oya Başar kimdir, nerelidir? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı.

İbo Show 9 yıllık aranın ardından yeniden izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. İbo Show dün akşam 6. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dün akşamki konuklar arasında yer alan Oya Başar hakkında araştırmalar hız kazandı. Oya Başar kaç yaşında? Oya Başar kimdir, nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

OYA BAŞAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Oya Başar 11 Şubat 1956 İstanbul doğumludur. Yaklaşık 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na giren Oya Başar, İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare başta olmak üzere İstanbul Tiyatrosu ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televizyon dizileri yaptı. Ardından Levent Kırca ile adlarını taşıyan tiyatro kuruldu.

Kariyerinde önemli bir yere sahip 1986 yılında başlayan Olacak O Kadar televizyon dizisinde de eşi ile birlikte oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. 2007 yılında yakalandığı meme kanseri hastalığı sonrası çalışmalarına ara vermeyen Başar, hastalığını atlatmıştır. Son dönemde Şehir tiyatrolarına tekrar dönerek, müzikal oyun Yedi Kocalı Hürmüz oyununu oynadı.

Levent Kırca ile 1985 yılında evlenen Oya Başar'ın bu evliliğinden Umut Kırca ve Ayşe Kırca isimli iki çocuğu vardır. 2000 yılında boşanma kararı almış Kırca ve Başar çifti, 2001 yılında tekrar evlenmiş ancak 2005 yılında tekrar boşanmışlardır.

Yılmaz Vural kaç yaşında, nereli? Yılmaz Vural kimdir?

Zara kimdir, kaç yaşındadır? Zara'nın gerçek adı ne, nerelidir?

Oktay Kaynarca nerelidir? Oktay Kaynarca kimdir, kaç yaşında?