Oryantal Didem, İbo Show yılbaşı programında giydiği kıyafet hakkında ilk kez konuştu: Tamamen benim tercihim

Oryantal Didem, Star TV'de ekrana getirilen İbo Show yılbaşı özel programında dans performansı sergiledi. Didem Kınalı, yılbaşı gecesi Twitter'da gündem oldu.

Oryantal Didem, 2. Sayfa programına konuk oldu. Didem, yılbaşı gecesi İbrahim Tatlıses'in programında giydiği kıyafetle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. RTÜK kurallarına uygun giyindiğini ve kendi tercihi olduğunu söyleyen Didem Kınalı, şunları söyledi:

"Böyle bir şekilde konuşulacağını hiç tahmin etmedim. Çok da sevindim çağrıldım diye. Hep söylüyorum çok özledim ekranlarda olmayı, dans etmeyi... Keşke hep devamı gelse... İstesinler, izlesinler... Böyle bir proje olsa.

'Hakkımı helal etmiyorum' demişti, Havva Öztel'in paylaşımının nedeni günler sonra ortaya çıktı! Gerçek Aleyna Tilki ile ilgili...

"TAMAMIYLA KENDİ TERCİHİM"

'Alüminyum folyo' yorumu çok güldürdü beni. Hiç düşünmemiştik. Aslında benden kimse 'tamamen kapanacaksın' diye bir şey istemedi. Bunun da altını çizmek istiyorum. Tamamen kendi isteğimle olan bir şey. Tamamıyla kendi tercihim. RTÜK'te belli bir kural çerçevesi var. O çerçeveye göre kıyafet seçimi yaptım."

Koronavirüse yakalanan Ece Üner'den dikkat çeken sözler: O son bedduayı kendime etmeyecektim

Doğu Demirkol, Cem Yılmaz'a gönderme mi yaptı? 'Şaka' tartışmasına son noktayı koydu