Demet Akalın'dan Gülben Ergen'i hedef alan sözler: Gülben gibi para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum'da halk konseri verdi. Yaptığı yardımlardan bahseden Akalın, ''Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum'' dedi. Gülben Ergen'den cevap gecikmedi.

DHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde şarkıcı Demet Akalın, çifte konser verdi. Orman yangınlarından en çok etkilenen mahallelerden Mumcular'da halkla buluşan Akalın'ın, ikinci durağı Bodrum Kalesi oldu.

Şarkıcı Demet Akalın, orman yangınlarından en çok etkilenen mahallelerden biri olan Mumcular'da konser verdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Bodrum Belediyesi'nce düzenlenen halk konserine ilgi büyük oldu. Zaman zaman sahneden inerek şarkı söyleyen Akalın, doğum günü olan bir kız çocuğuna ayakkabılarını hediye etti. Akalın, konsere yanında getirdiği spor ayakkabılarıyla devam etti.

"GÜLBEN GİBİ MİLLETTEN PARA TOPLAYARAK DEĞİL"

Akalın, kendi parasıyla bir şeyler yaptığını da belirterek, "Antalya'da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum" şeklinde konuştu.

GÜLBEN ERGEN'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Bir sayfanın paylaştığı habere "Herhalde şaka" yorumunu yazan Demet Akalın'a Gülben Ergen'den cevap gecikmedi. Ergen, Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi iyi bilenlerdensin sen..."